Να στείλετε μήνυμα
Weifang Bohai Bay Textile Co., Ltd
Περίπου εμείς
Ο επαγγελματικός & αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Η Weifang Bohaiwan Textile Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2006. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή και πώληση ειδικών λειτουργικών ινών και υφασμάτων.Η εταιρεία μας έχει 12 χρόνια εμπειρίας στα κλωστοϋφαντουργικά.Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν βιομηχανικά υφάσματα, κορδέλες, αξεσουάρ ένδυσης κλπ. Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά σε διάφορες αγορές,και διατηρούμε μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πολλούς λιανοπωλητέςΑπό την ίδρυση,Συμμετέχουμε στη διαχείριση της καινοτομίας του πελάτη.Έχουμε ηγεί...
Μάθετε περισσότερων

0

Έτος ίδρυσης

0

Εκατομμύριο+
Υπάλληλοι

0

Εκατομμύριο+
Οι Πελάτες εξυπηρετούνται

0

Εκατομμύριο+
Ετήσιες πωλήσεις
Κίνα Weifang Bohai Bay Textile Co., Ltd Υψηλός - ποιότητα
Σφραγίδα εμπιστοσύνης, πιστωτικός έλεγχος, RoSH και αξιολόγηση της ικανότητας προμηθευτών. η επιχείρηση έχει αυστηρά το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και το επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμής.
Κίνα Weifang Bohai Bay Textile Co., Ltd ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδίου και προηγμένο εργαστήριο μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναπτύξουμε τα προϊόντα που χρειάζεστε.
Κίνα Weifang Bohai Bay Textile Co., Ltd κατασκευή
Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας.Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα ​​από τη ζήτηση σας.
Κίνα Weifang Bohai Bay Textile Co., Ltd 100% SERVICE
Μαζική και προσαρμοσμένη μικρή συσκευασία, ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CIF, DDU και DDP. Σας βοηθήστε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

ποιότητας Ύφασμα Aramid Meta & ύφασμα παραγράφου aramid κατασκευαστής

Βρείτε προϊόντα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.
Περιπτώσεις & ειδήσεις
Τα πιο πρόσφατα Hot Spots.